Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

vineri, 6 septembrie 2013

Cum a muscat maidanezul Rosia Montana...

Se cutremură toată țara de tragedia țâncului devorat de maidanezi, plâng reporterii cu lacrimi de crocodil la gândul copilăriei minunate, a tinereții pline de realizări, a nunții de-acum pe veci amânate de care-a fost privat mititelul de 4 ani.
MOARTE MAIDANEZILOR !!! - strigă țara într-un glas.



Dar mie-mi miroase rău a făcătură și vă explic imediat de ce.

Copilul a murit sfâșiat de maidanezi și pân-aici e tragic.
Dar ce căuta un copil de 4 ani în parc nesupravegheat?
Cea care-l supraveghea susține că nu l-a pierdut din ochi... totuși era la o distanță atât de mare încât nu l-a auzit urlând și nici n-a apucat să intervină.
Mie-mi miroase mai degrabă a neglijență si decât să-i dai amendă nefericitului de paznic (care păzea, sa ne-nțelegem, un maidan cu buruieni înalte cât omul și ma-ndoiesc c-ar fi văzut copilul chiar dacă era la post) mai bine ai face o anchetă socială să vezi cum a ajuns un copil atât de mic să umble singur pe un teren viran în timp de adultul care ar fi trebuit să-l vegheze era la dracu-n praznic.

Dacă întâmplarea ar fi avut loc ”pe gestiunea” vreunei nefericite bone angajate, vă garantez că părinții ar fi sfâșiat-o, dar pentru că rufele se spală în familie, brusc e vina primăriei, a hingherilor și a maidanezului.

Totuși, când nu va mai fi niciun maidanez in parcul Lacul Tei, copii nesupravegheați se vor îneca sau își vor rupe gâtul și vor fi de vină peștii din lac sau vreun copac.

Nu-mi dă pace un gând: în plin scandal cu Roșia Montană, cineva dă de lucru bucureșteanului ceva arzător pentru el. O chestiune care-l privește în mod direct, căci să fim serioși, Roșia Montană cu tonele ei de cianură îs atât de departe de București că fix în cur ne doare... ne-am putea ocupa de ea, așa de hobby, dacă n-avem altceva mai bun de făcut... dar iată că tocmai ce avem: maidanezul nostru cel de toate zilele.

Maidanezul e ăla care te latră de sub propria-ți mașină dimineața, se repede la picior când ajungi noaptea acasă, ți l-a speriat pe Pufi și ți-a mușcat cel puțin un prieten dacă nu chiar pe tine... maidanezul te doare imediat (deși situația nu-i de azi, de ieri)... Roșia Montană... dracu s-o ia... nici n-ai habar unde-i pe hartă.

Dragi părinți și bunici supravegheați atent copiii că-i pasc multe pericole și nu veți putea da vina pe primărie de fiecare dată.
Stimați bucureșteni nu vă lăsați duși de nas!