Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

luni, 31 octombrie 2011

Ana are mere.

Dacă are doar câteva, putem presupune că Ana e o băbuță adusă de spate și străvezie, incercând zadarnic să-și vândă sfrijiturile viermănoase dar neîngrășate și nepesticizate (:-P) pe marginea drumului căci în piață nu speră să prindă o masă în deceniul ăsta, iar pe celălalt nu-l mai apucă. Săraca Ana.

Dacă are vreo 2 de tone, Ana noastră ori are mari pile și-a luat ceva finanțări de la mama UE, ori e o speculantă de culoare care se dă producător la masa ei din piață pentru care a plătit șpagă în bani sau natură funcție de vârsta ei (a Anei desigur). R-ar a dreacu Ana cu bișnițele și-nvârtelile ei.


Ana are mere... n-are multe, vreo două, da-s cumpărate din magazinul de super-mega-fițe-eco și-au costat cît juma de porc. Ana are blană de chinchilla, mașină cu blazon și apare în Click pentru că tocmai i-a supt pula unui boșorog care are de 3 ori vârsta ei și contul de 3 ori cât știe ea să numere. Ana asta n-o să cumpere-n veci de la prima Ană... nu e igienic. Ana e parvenită.

Ana are 2 mere, se uită la ele cu jind, are însă și 4 copii așa că va fi nevoită să taie merele-n jumătăți, asta dacă nu cumva 3 dintre copii îs în plasament așa poate-apucă să mănânce și ea unul. Ana e amărâtă.

Ana are mere, două lădițe, le-a pus bine în cămară. De Crăciun o să facă plăcintă cu scorțișoară de-o să miroase tot satul. În afară de mere, Ana mai are vinete coapte la congelator, zacuscă de trei feluri și dulcețuri străvezii. Ana e gospodină.

Ana are mere, apă plată și nunta peste 3 luni când trebuie să-ncapă în rochia cu două numere mai mică. Din această pricină Ana e cufurită veșnic și prost dispusă. Costel deja se-ntreabă dacă n-a făcut o greșeală... din păcate răspunsul o să-l afle când va fi prea târziu. Ana e grasă.

Ana are mere, orice și oricâte mere a avut de-a lungul vieții, ale Ceraselei i s-au parut mai frumoase, mai roșii, mai zemoase. Ana e frustrată.

Așa-i că nimic nu-i atât de simplu cum pare?
D-aia-ncerc să nu generalizez, să nu dau verdicte, să nu pun etichete.
Încerc.