Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

miercuri, 8 august 2012

ză madăr end fadăr of ăăăăăă...



Ăsta e nivelul...
N-ar fi mare bai, nu suntem toți talentați la limbi străine... dar să n-ai bunul simț să folosești un translator care să asigure acuratețea transmiterii mesajului atunci când reprezinți o țară în fața FMI mi se pare de-o inconștiență impardonabilă.

Într-o lume a diplomației unde un cuvânt face diferenta dintre razboi și pace, pârlita noastră țărișoară se prezintă cu ”mă-sa și cu tac-su”... d-aia nu-i de mirare că nu ne ia nimeni în serios.



Băi domnilor, încetați a vă mai pretinde atotștiutori și apelați la profesioniști altfel veți continua să vă și să ne faceți de hăndel (pentru cunoscători), iar singura diferență dintre voi și Gigel care-și repară singur centrala termică și aruncă tot blocul în aer constă în scara dezastrului.

Cocoșat sub o căciulă prea mare pentru el, Crinuț șezu toată întâlnirea pe marginea fotoliului, abia atingându-l cu bucile, încordat ca un absolvent la primul lui interviu de angajare... interviu pe care, în opinia mea, tocmai l-a picat. Ăilalți stăteau sprijiniți de spătare, relaxați și lejer amuzați, se uitau la el ca la femeia cu barbă și de n-ar fi fost la mijloc educația și diplomația (sfânt cuvânt) s-ar fi căcat pe ei de râs.

Nu fu nici Copy Paste mai inspirat când dete pe cioc afirmația:
”România ar trebui să continue relaţia de colaborare cu Fondul Monetar Internaţional...”

”Ar trebui”???? M-ai spart băi neatârnatule, independentule, autarhicule... de parc-ai avea de ales...

Să reformulez pe înțelesul tău... având în vedere că păpăm mai mult decât recoltam și furăm mai mult decât producem ”ar trebui” să continuăm să lingem papucii Băncii Mondiale, FMI și UE că poate li se face milă și, la iarnă când vom suporta consecințele jocului de-a baba-oarba la Cotroceni, o să ne dea un codru de pîine cât să ieșim în primăvară la fel de mulți cați o să-ți iasă la numărătoare în septembrie.

Pfuai, scârbă și frica mi-i de proști.