Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

miercuri, 16 iulie 2014

Consideratii generale despre stomatologi



Stomatologii se impart in 3 categorii (or fi mai multe da’ io pe astea le stiu):

 
-         -  Incompetenti plini de importanta, buricele pamantului care le stiu pe toate dar nu ti le spun si tie ca esti prea “mic” pentru asa “informatii clasificate”. Genul asta de “stomatolog” are in repertoriu replici ca: “Las’ ca stiu eu ce fac”, “Cum? N-ai incredere ? Atunci de ce-ai mai venit ? ». Atitudinea e de cacat, n-are timp, “Tu nu vezi cata lume asteapta la usa?”, te priveste de sus cu superioritate, el e “Stapanul Dintilor” – ce daca-s dintii ai tai? Frustrati si lipsiti de caracter cred ca s-au facut dentisti din dorinta de dominare pe care altminteri nu si-ar fi putut-o satisface nici cu bata-n mana... da’ asa, cand te-ntinde pe spate si-ti baga pumnu-n gura... are control total.
-          - A doua categorie e “Big Brother”, astia te iau cu binisoru’, se sparg de bunavointa declarativa dar cand se-ajunge la partea practica se-nfig cu freza-n tine la fel ca cei de mai sus. Astia-s cei care vor sa te educe, aia care “mai au un pic si termina”, “hai ca n-a fost asa rau” si te bat pe spate incurajator – la fel de rai ca cei dinainte, astia mai sunt si parsivi.
-          - A treia categorie (despre care ajunsesem sa cred ca nu exista) e “Zana Maseluta” – zana maseluta are 1.90 inaltime, are umor si rade cu gura pana la urechi (cred ca are 40 de dinti si ti-i arata pe toti – btw, un sfat: sa n-ai incredere intr-un stomatolog care n-are dintii perfecti ca aici nu-i ca la popa sa “faci ce zice el si nu ce face el”). Zana Maseluta e "tehnic competenta" asa ca nu se teme sa-ti explice pe limba ta, sa faca analogii astfel incat sa intelegi despre ce-i vorba. Zana Maseluta stie ca omul nu-i o anexa a dintilor ci viceversa. La ora 23.00 (da mah, n-am gresit ora: 11 noaptea) nu da rasol, nu se grabeste si nu da vina pe tine ca esti un cur de om spaimos care-l face sa piarda vremea. Zana Maseluta nu s-a nimerit stomatolog ci are vocatie. Lipsindu-i "basinile din cap" nu se da mare facand orice rahat sa para mai complicat decat e asa ca nu pleci de la el impovarat de griji. Mare lucru dom'le!
  to be continued...