Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

joi, 11 septembrie 2014

Bakoo? Sa si-l bage undeva aia care l-au luat :-)


Io numa' o treaba nu-nteleg, de ce trebuie bagati la scoli superioare aia care n-au luat examenul de bacalaureat?



Vad numai doua motive pentru care nu l-au luat:
- is puturosi, nu le place sa invete si abia asteptau sa scape din scoala ca aveau lucruri mai interesante de facut aka sa sparga seminte la Mamaia
- nu-i duce capu', s-au straduit, da' de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere

Care dintre cele doua categorii doreste sa continue studiile? Si mai ales de ce?

Ahaaa, e an electoral si ne umplem de votaci... cine se bucura de aceasta aberatie?
1. Tot personalul "univesitatilor" rasarite peste noapte ca ciupercile dupa ploaie, ramase fara cotizanti si, pe cale de consecinta, fara lefuri
2. Toti parintii de prunci cu IQ-ul cat marimea de la pantofi dar cu ambitii "telectuale"
3. Toate loazele care amana intrarea in "campul muncii" ingaduindu-si inca 3-5 ani de vacanta de "studii"

Cine plange?
Prapaditii care au invatat pe branci 12 ani si care-si vad intoarsa cu curu-n sus scara de valori, aia care vor fi nevoiti sa plece la studii in strainatate daca vor ca diploma lor sa mai insemne ceva (asta-n cazul in care parintii-si permit o astfel de aventura financiara) si care prosti or fi de s-or mai intoarce sa munceasca intr-o tara care i-a pleznit peste bot fara respect exact cand deschideau ochii spre lume.

Plang si aia care-s nevoiti sa ramana sa studieze in tara. Aia a caror diploma, muncita si luata pe merit, va valora la angajare cat o ceapa degerata caci dupa cativa ani haosul va fi atat de mare incat n-o sa se mai stie care, cum si-n ce fel a obtinut bucata de hartie. Aia care, dupa 15-17 ani de scoala, vor vinde "ace, brice si carice" la tejgheaua buticului de la parterul blocului in care vor locui cu parintii (in doua camere nedecomandate) pana la adanci batraneti.

Am decis ieri sa-mi ard diploma si sa ma pis ritual pe cenusa ei!
Cred ca o sa adaug la rug si o harta a Romaniei chelita de paduri, vaduvita de industrie, cu agricultura pe butuci si plina de cretini care voteaza alti cretini de teapa lor sub a caror ocarmuire trebuie sa traiesc eu ca pedeapsa pentru idiotenia de a nu fi emigrat la timp.

Amin.