Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

miercuri, 15 octombrie 2014

Țeapă - în limbaj foarte slobod!


Nu e țara de vină. Nu-s de vină munții, râurile, Bărăganul.
Nu-s de vină nici măcar politicieni, pleava din guvern, instituțiile mucegăite ale statului.
Cu astea te-nveți, ști că așa-i mersul, n-aștepți nimic bun, prin urmare nu te pot dezamăgi.De vină-s jegurile de oameni care o populează.

Jegurile care vor tot dar nu dau în schimb nici măcar o urmă de considerație.
Ăia care se cred stăpânii timpului tău.
Ăia care cred că li se cuvine tot și orice.

Ăia care profită de faptul că încerc să lucrez ”nemțește” și-mi trag o muie românească.

Ăia cărora le-am verificat mașinile gratis, în care am investit timp făcând devize și le-am programat cu prioritate (că se grăbeau) lucrările, dându-mi programul peste cap și bulversând mecanicii și care. nici măcar nu dau un telefon să anunțe că s-au răzgândit și nu mai vin.

Ăia care se cred șmecheri.
Aceiași care fut meciul supermarketurilor când încearcă să facă un comerț civilizat (dându-ți posibilitatea să returnezi un produs necorespunzător) și care (treabă povestită chiar de cel care a trebuit să rezolve ”problema”) se duc cu oala de ciorbă în magazin ca să returneze carnea că are un gust ciudat.

Ăia care la un an după ce le-ai schimbat un bec de poziție vin să-ți scoată ochii că le ”agață” cutia de viteze.
Ăia care mă obligă pe mine să devin ce nu sunt ca să le pot supraviețui.

Cururile de om care trag mecanicii de mânecă pe la colțuri ca să-și mai facă pe șest o lucrare suplimentară.
Ăia care mă văd femeie și mă cred proastă informându-mă de sus că o pompă de apă se schimbă în 5 minute prin urmare n-are de ce să coste mai mult de 10, hai 15 lei.
Futu-ți morții mă-tii de idiot!!! Tu n-ai floci pe zdreanță câte pompe de apă am schimbat io, căcat cu ochi nesimțit și arogant... marș pe șant și schimbă-ți-o singur... în 5 minute!

Până la urmă nici nu știu dacă-s supărată pe ei sau pe mine. Cred că pe mine, că-n prostia mea tot mai sper în reciprocitatea amabilității, în victoria cinstei asupra hoției, în evoluția maimuței către stadiul de om.

Dar lasă c-a-nțărcat bălaia... o să facem verificări, cum merită românul, contra cost... o să facem programări, cum merită românul, cu bani în avans și nițel suprapuse ca să fim siguri că nu stăm degeaba (că la noi timpul costă: chirie, salarii, curent)...
Și dacă te simți persecutat află că nu-s eu de vină, ci vecinul tău, cumnatul tău, colegul tău de serviciu si alții ca ei.
Eu chiar am încercat 4 ani la rând să fac service civilizat. Patru ani am înghițit țepele și mitocănia voastră misogină și m-am săturat.
Patru ani am plecat (în inocența mea) de la premisa că oamenii sunt cinstiți până se dovedește altfel, dar filozofia asta devine costisitoare pentru mine așa că de azi: toți clienții sunt țepari până la proba contrarie.
Patru ani am crezut că dacă respect timpul altora mi-l vor respecta și ei pe-al meu.
CIUCIU!

În rest, prieteni ca înainte... piese bune, prețul corect, manopera de calitate că eu nu vreau să vă dau țeapă, încerc numai să mă feresc să nu mi-o mai dați voi.