Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

marți, 14 octombrie 2014

101 motive non-economice ca sa emigrezi din Romania - ”democrația”


Democrația e precum masa populară care-o generează.
O masă populară incultă, nespălată și nemuncitoare va avea o democrație după chipul și asemănarea ei q.e.d.



FACT:

- romanii consuma in medie 4 bucati de sapun si 2 tuburi de pasta de dinti pe an - fiind la acest capitol cei mai imputiti din Europa. Jumatate dintre romani nu se spala pe maini dupa ce merg la buda si tot atatia dupa ce schimba copilul de scutece. Adaug aici ca suntem singura tara europeana in care se face reclama la TV pentru samponul care omoara paduchii (la fiecare inceput de an scolar).

- 40% dintre romani citesc prost iar 150.000 sunt analfabeti de tot si semneaza cu dejtu'. 40.000 de copii au renuntat doar anul trecut la scoala "obligatorie si gratuita" din pricina saraciei. Suntem, cu mandrie putem spune, locu-ntai in Europa la incultura da' ne batem cu pumnu-n piept cu cei cativa olimpici care oricum vor emigra ca n-au de ce sa stea aici.

- avem de doua ori mai multe biserici decat scoli sau spitale - si continuam sa construim biserici (cate 200 pe an, in fiecare an) si sa inchidem scoli si spitale adancindu-ne in bezna medievala a mintii.

- guvernul a dat in 2014 (pana in septembrie) 724 de ordonante, printre care: cateva sute se refera la "aprobarea stemei comunei X" - în traducere: aprobarea tichiei de mărgăritare când ăia, toți, se cacă-n fundu curții și se spală cu cana sau ”tara arde si baba se piaptana".

"Toți prietenii cu care am vorbit votează cu Johanis” mi-a zis azi un amic... să fii sănătos tu și cu toți prietenii tăi că oricum nu contați, contează ăștia de mai sus și ăștia nu-l votează. Analfabeții că n-au auzit de sași și nu știu că-s un fel de nemți (și-apoi ce ne trebuie nouă nemți? noi suntem români), bigoții că nu-i ortodox și-a mai venit și cretina aia să-și dea cu părerea că nu e un bun familist că n-are plozi așa că toți ”puitorii” care trăiesc din alocația copiilor îl vor evita.

Dacă toți, dar absolut toți, cei care folosim săpun și pastă de dinți, împreună cu toți cei care nu pupă oase de morți prin biserici și cu cei care știu citi binișor am vota același candidat... abia atunci prăpăditul ăla (oricare ar fi el) ar avea o mică și infinit de subțire șansă să iasă președinte. Got it?

Așa că lăsați dracului politica și treceți la muncă, poate așa vă scoateți individual din rahat că dacă așteptați o ”scoatere națională”... mai aveți de stat.

Sărind de la una la alta, că mi-am adus aminte, mor când aud (și aud des) replica:
- ”păi băăăă, ăia în Vest au alte salarii...”
- ”du-te-n Vest atunci”
- ”ce bă? să le rânesc căcatu la ăia? io am studii !”

Da coițe, să le rânești rahatul, că ăia se pișă pe studiile tale atâta timp cât și-un cui dacă-l bați în perete îl bați strâmb (nu vorbesc aici de ”exodul de creiere” ăia au plecat fără să facă gât și fără să dea vina pe sistem). Poți să ai 7 diplome puse una peste alta, dacă n-ai habar de-o meserie, speli vase sau closete și dup-aia-ți dai cu părerea că ”nu e vreo sfârâială nici la ei”.

În încheiere iată proverbul secolului în România: capra cât e de râioasă, tot cu coada-n sus stă!