Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

marți, 31 octombrie 2017

Căcarea pe sine - atribut al feminității

În zilele noastre, orice purtător de cromozom Y, cu puța cât aluna și/ sau maturitatea emoțională a unui pui de găină abia eclozat, care dorește să-și fâlfâie public masculinitatea, o va face prin "deținerea" unei demoazele "in need".
Cu cât mai "needy" plăpânda ființă, cu atât mai dezirabilă.
E complicat să aperi o femeie care se teme doar de demonii ei, dar de șoricel, păienjenel, șerpișor... paaana mea... poate oricine.

Așa că dragele mele ardeți-o delicat, grațios și sfios... că bărbați sunt din ce în ce mai puțini, dar de wanna be e plin pământu'... lăsați-l dreaq pe fătfrumos care vă apără de zmei și mulțumiți-vă cu unul care vă apără de muște, altfel se duce de râpă natalitatea și te miri că rămâneți virgine până-n veac.

Căcați-vă pe voi, la figurat desigur, de orice plăsuță, cuiuț, țevuță, insectuță, mașinuță, cafeluță, lăcrimuță... căci un penisuț cu căpuț va fi mai mult decât fericit să vă ocrotească, să vă servească și să se mândrească cu voi.
Să nu dea necuratu' să dați vreun semn de putință ca să i se pară respectivului că e depășit, că instant se va simți inutil și-și va căuta alt obiect (subiect?) al protecției.

Să nu ziceți că nu v-am zis!

Hai nuapte bunuță și somnic ușor :P