Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

vineri, 15 iulie 2011

Urari - material deloc cenzurat (aka sindrom Tourette)

Stimabililor care virază la stânga din banda întâi tăindu-mi calea fără avertisment le urez să dea peste un milițian agramat căruia să-i sugă pula cu umilință 2 ore și tot să nu scape de amendă.
Tâmpiților care parchează diagonal pe trei locuri in zone aglomerate le urez să gasească toate WC-urile ocupate taman când au diaree ca să vada cum e s-aștepți.
Idiotului care nu mai termină (ieri a recidivat) cu puță, guță si salam ii urez Sepultura si Marilyn Manson... asta nu e chiar o urare, e mai degrabă o amenințare ce va fi pusă-n practică diseară :-)
Cretinelor pline de bășini în cap care umblă cu nasul atât de sus incât nu văd pe unde merg și după ce te lovesc la gioale cu coșul de cumpăraturi se uită cu scârbă de parca au călcat in căcat le urez câte un cocalar care să le dea la oase de 3 ori pe zi, să le toarne o droaie de plozi și să le extirpe pârțurile de vedetă.
Nespălaților care, de la venirea verii, put a țap în călduri le urez să-ntâlnească numai femei cu nas sensibil astfel încât să nu aibă vreodata posibilitatea de a se înmulți.

Tuturor celor care nu se incadrează in categoriile de mai sus NU le urez azi nimic :-)