Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

vineri, 9 septembrie 2011

imnu', gazonu' si Sapunaru

Ăștia-s cei trei vinovați pentru necalificarea echipei naționale. Care meci? Care bâlbâială?

Cântarea si iarba țin prima pagină.

Întâi că io nu m-am opărit din cauză că l-a sărit Marcel Pavel din schemă pe Traian-strămoșul ca să nu se umfle-n pene Traian-marinarul, io m-am crispat c-a pus floricele maneliste la melodie... Doamne-feri, mâine, poimâine preia vreo melodie ”din repertoriul internațional” și ne-o hauălește ca pe imn. Bah spaima urechilor cu pretenții de tenor nu te mai încorda așa că-ți crapă ceva-n cap.. du-te cântă la nunți, la botezuri, la fedeleș și lasă-neeeeeeeeeee, lasă-ne! Nu că Inna a fost mai brează... totuși parcă n-a avut atâtea pârțuri în cap.



Iarba fu proastă și sări în sus de la primul crampon (ceea ce-i adevărat) dar de-aici ți până la a te văita ca la mort e cale lungă. Iarba nu s-a prins c-a fost cald și n-a plouat... Cum adică ”n-a plouat”? C-ați udat cu aspersoarele până au crescut ciuperci. Evident că nu-i de vină fi-so lu tac-so ăla care-a pus iarba de grădină pe terenul de fotbal.

Și Săpunaru  ăsta ce obraznic! Auzi vere... s-a ologit fix înainte de meci, nemernicu dracului... că dacă era el în teren... așa ce le dădea singur 3 goluri la francezi de plecau schelălăind.

Io am doar o rugăminte la mai-marii fotbalului românesc: scoateți dracului grenada aia din minge că le e frică la jucători s-o țină și cum o prind, cum o aruncă, nici nu se mai uită-ncotro, numai să scape de ea...
Parcă nu m-aș hazarda să zic că n-au strategie deeeloc, că nimeni nu face echipă cu nimeni și toți ăia 11 care se foiesc pe gazon la meciurile naționalei nu fac altceva decât să-și scoată mușchiu la paradă doar-doar i-o cumpăra careva de pe-afară să-și facă și ei un ban cinstit.
 Marica nu știe să joace decât cu Mutu și cu Chivu, păcat că nu s-a dus și el la crâșmă că poate găseam unul de talia lui Cherecheș (revelația meciului, pe bune) și mai salvam din rușine.

Ai noștri au jucat în patru: Cherecheș, Bănel, Goian și Tătărușanu așa că e admirabil rezultatul 0-0 cu Franța.

Aaaa, mai e un mare motiv pentru care nu ne-am calificat: nemernicii ăia de bosniaci că i-a mâncat în cur să dea gol... de parcă asta ar fi vreo surpriză când ăia au mai bătut odată Belarusul cu 0-2.


Așa că trădați de gazon si uimiți de lipsa lui Traian din imn, de glezna lui Săpunaru si de mișelia bosniacilor propun să băgăm la loc capu-n țărână ca struțul.