Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

joi, 1 decembrie 2011

Care Romania?


Cine e frate Romania asta pe care-o iubesc toti o zi pe an?
Parerea mea? E o curva ordinara, iesita la pensie si prin urmare moralista, murdara, prea fardata, prea tipatoare si lejer senila.
Cam dur nu? Va explic imediat cum o vad eu...

 
Pe vremea cand avea ceva de vandut, au venit niste "patrioti" si-au scandat "noi nu ne vindem tara". La cativa ani distanta au dat-o pe mai nimic sau chiar degeaba aducand in ruina economia si saracind iremediabil populatia.
Cam tot atunci, aceleasi minti luminate pline de mandrie nationala au bagat in cap maselor ideea de libertate fara margini si-uite asa am ajuns la anarhie. Legile-s facute de mantuiala, intotdeauna servesc interesele cuiva si pe deasupra is respectate rareori.
Muntii-s plini de pet-uri si-n brazii seculari falfaie pungi cu logo de supermarket, plajele-s decorate cu chistoace, invadate de manele si de burtosi si chiar daca ai fi suficient de masochist incat sa-ti doresti sa mergi acolo... drumuri ioc.
In orase hidoasele blocuri de beton au devenit si mai urate cu fatadele carpite cu polistiren in toate culorile si structurile de rezistenta si-au dat duhul pe altarul buticurilor de parter.
Poporul n-are chef de munca si daca din intamplare are, emigreaza pentru ca pe plaiurile mioritice "munca e pentru negri si tractoare".
Uituca Romanie ridica-n slavi conducatorii iubiti din toate vremurile omitand ca unii dintre ei erau de moravuri usoare (alde Stefan cel Mare si mai nou sfant al bisericii ortodoxe care-a umplut Moldova de urmasi din flori) altii tirani sangerosi care se distrau infigand tepe-n fundul boierilor, altii pupincuristi pe la otomani ori alte neamuri mai breze.
Poporul cel minunat si destept are cel mai mic consum de sapun din Europa si cel mai mare consum de alcool.
De sarbatori scoatem la inaintare cateva genii (nu mai multe decat au altii) si ne laudam cu contributia romaneasca la progresul omenirii. Cu o floare nu se face primavara.
In rezumat:
Avem un relief asemanator cu al tuturor tarilor europene doar ca al nostru e murdar.
Avem un popor mediu-inteligent, ca toate celelalte popoare, dar fara chef de munca si pus pe ciupeala.
Avem politicienii pe care i-am ales si-i meritam.
Avem economia pe butuci si acolo va ramane pana cand ne-om apuca de munca.
Asa ca:
Romanie draga, in halul in care esti acum, eu NU te iubesc. DELOC!!!