Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

joi, 26 ianuarie 2012

po-pulism

Greata verde si acida m-apuca acum 25 de ani cand Ceausescu cu nadragii lui bej calcati la dunga turna un cancioc de ciment la fundatia vreunei mari ctitorii sau arunca doi pumni de tarana la radacina vreunui pom proaspat sadit in aplauzele demente ale gloatei de foci dresate.

Iaca azi m-a luat iar vanzoleala prin stomac cand Boc s-a apucat sa dea zapada pe autostrada.
4 minute fix pe ceas.
Nici n-avea cum mai mult caci lopata era mai mare si mai grea decat el.


N-am inteles gestul si-l consider gratuit si inutil deoarece din 10 lopeti nu s-a deblocat drumul deci n-avu scop practic iar tehnica lopatarii nu-mi paru grozava deci nu era cu scop educativ si-atunci ce plm a vrut sa demonstreze?
Nu ma pot abtine si ma-ntreb lopatatul zapezii e in fisa postului de prim ministru sau nostalgic dupa calificarea de baza seful guvernului are ca hobby sapa... Ambele cazuri fiind la fel de grave si generatoare de scenarii apocaliptice in mintea mea mica si ingusta.

Propun urmatorilor po-pulisti activitati la fel de utile cum ar fi:
- mirositul papadiei (zisa si basina porcului) din gazonul proaspat plantat in parcurile cu alei betonate de la Cuca Macaii - unde nu curge apa la robinet si cacastoarea e in fundu' curtii
- pupatul crucii la sfintirea uneia dintre cele 5 biserici din Vascauti - sat fara dispensar si scoala
- taierea panglicii la inaugurarea unei autostrazi care nu duce nicaieri - ba pardon, asta s-a facut deja, chiar cu mare pompa...


* cer scuze locuitorilor din Cuca Macaii si Vascauti, sunt convinsa ca aceste doua localitati sunt civilizate si europene doar ca numele lor ma incita la umor negru.