Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

joi, 9 octombrie 2014

Top 10 barbati celebri...

... cărora le-aș fi dat-o :-))))))))))))))))
Ordinea e aleatorie.



1. Harry Belafonte - frumos de pică (singurul frumos din listă), talentat, amuzant, inoxidabil, îl iubesc de când am deschis ochii - era și preferatul mamei... uite-l la 70 de ani cântând și în poză: Harry Belafonte 1997


2. Jeff Goldblum - ce zâmbet senzual are ăsta și ce privire... promițătoare, ce ”segmente lungi” si ce-i mai lucesc ochii (m-am îndrăgostit de el când am văzut filmul Musca):

3. Jack Nicholson - ăsta pe când era juvenil nu mi-a plăcut mai deloc, se vede treaba că-i ca vinul, când se învechește capătă aromă și tărie - are o lucire drăcească în ochi, nu cred că te plictisești cu el, te ține în priză. Prima dată când l-am luat în considerare pentru listă a fost când l-am văzut în The Witches of Eastwick, însă vi-l prezint în Anger Management intr-una dintre cele mai haioase scene în care a jucat.


4. Lucio Dalla - are o rupere... ceva de speriat, e unul dintre puținii italieni care a luat numele domnului in deșert într-o țară catolică, motiv pentru care a fost ”dat la cur” de televiziuni, totuși umple stadioane. Se plimbă între emoționant, profund și ”figlio di putana”. Disperato erotico stomp e un cântecel amuzant (pentru cine știe bine italiană - are nuanțe lejer pornografice...). Uite și-o poză ”de profil”:
5. Adriano Celentano - un urât frumos, altul pe care-l iubesc de când aveam vreo 4 ani și încă-mi mai place. Îmi plac gesturile lui dezlânate, îmi place că i se văd amigdalele când râde... și dacă e să-i dau în bună lui Freud... Celentano seamană izbitor cu tata, mai ales in poza asta:

6. Joaquin Cortés - pentru mișcările lui care-s un amestec de senzualitate, precizie, fantezie și pentru că, nu știu dacă ați băgat de seamă ladies, în ciuda faptului că toate dansurile lui au poză de final, mereu lasă impresia că trebuie să mai urmeze ceva, într-un fel parcă nu dezvăluie tot, mai lasă pe altădată, te mai amână un pic: Joaquin Cortes

Am zis 10 că așa-i obiceiul la clasamente, dar n-aș vrea să-mi screm mintea prea tare... ăștia 6 mi-au venit spontan, dacă-mi mai amintesc vreunul îl trec pe listă, dacă nu... oricum am de unde-alege :-)))))).

UPDATE: că-s senilă nu-i un lucru nou, dar chiar s-ajung să uit bărbații care-mi plac... nu mi s-a mai întâmplat.

7. Morgan Freeman: mi-l imaginez un hâtru de om, cu limba ascuțită, gata să-ți servească un sarcasm atât de fin încât să-i zici merci și să te prinzi după 2 zile că te-a luat la mișto. Căutătura lui într-o parte seamănă cu a bunicului meu Zosim când se pregătea să-i servescă bunicii replica  ”Doaaaamnieee ce ți-au nimerit ăștia numele...”, pe bunica o chema Reea Silvia (ca pe muma lu Romulus și Remus... ăia care-au supt de la vulpe, cum a zis de curând un politician) :-))))))))))))))
8. Mick Jagger: ăsta a fost carismatic de mic, n-a avut nevoie să se coacă pentru a deveni interesant. gură mare, ochi lucioși, rebel, cântă divin și nu s-a îngășat 1 kil (zic gurile rele că-i de la cocaină... înseamnă doar că pentru el ăla a fost elixirul de viață lungă... să fie sănătos). Mi-e foarte greu să aleg o poză, îmi plac toate ipostazele lui. Hai sa fie asta pentru că-mi stârnește fantezii neconvenționale: