Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

duminică, 22 octombrie 2017

Jurnal de aventură - (aproape) ca țiganul la mal

Am pus 5 lămpi a câte 4 șuruburi și armătura de la placă nu s-a nimerit în calea niciunei găuri.
La a șasea: prima gaură în fier, a doua la fel, trei, patru... mut-o mai in față, mut-o mai la stânga... urmărită de blestemul "malului" nici că vroia să se lase prinsă în tavan.
De la o vreme a început să fie amuzant... lipseau două becuri, scara era pusă prea departe, aspiratorul nu era pornit... paaana mea :))))
Roiam 3 adulți (venise și Marty) responsabili, majori și tehnic alfabetizați să montăm un căcat de lampă împotriva voinței ei.

Da-n schimb am găsit soluții la mai multe probleme, d-ălea mărunte și sâcâitoare, pe care le tot amânam sperând ca tihna budei matinale o să-mi dea vreo idee.

De-acum mă leg de amănunte d-alea pe care le vezi doar dacă ești de-al casei și știi unde să te uiți.

I have a pet: un păianjen d-ăla cu picioare lungi s-a plimbat în fața mopului cât e sala de lungă, ziceai că merge în lesă, așa că l-am cruțat și l-am dus în camera tehnica, să-și facă de cap liniștit.

Sper să termin până joi și, cu puțin noroc să apuc să-mi spăl hainele pentru Borovets, că altfel mă paște o excursie la Mall... nu că mi-ar părea chiar rău... mno, cred că tocmai am decis că n-am timp!

Nopate bună, somn ușor... mâine începe penultima săptămână!