Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

luni, 20 octombrie 2014

Obscenitati politice


Iată în poza de mai sus un cur de om nesimțit care face paradă de fonduri electorale și-și pune mutra antipatică de 7 ori în același loc. Cazul nu e singular, în toată țara nu mai poți să tragi bășină că dărâmi un afiș electoral de-al dobitocului.



Această demonstrație de forță mi se pare cam de aceeași teapă cu parvenitismul celor care-și fac case cu turnulețe, îți pun în baie faianță aurită și la gât aur cât au putut căra de la turci în trei valize.

Evident că nici lui nici staff-ului nu le-a trecut prin cap ca de banii pe care i-au dat (sau nu... vă explic imediat) puteau fi folosiți în alte scopuri.
Io nu-s adepta ”mitelor electorale” dar cred ca o pungă de făină la un amărât e mai folositoare decât toată maculatura asta întinsă pe pereți.
Cred că o acțiune de... sădire de pomi, de curățare a unei zone virane, un concert... orice din care să iasă un cât de mic ”folos” societății sau alegătorului e de preferat acestei obscenități.
Alături de serbarea populară care a blocat Bucureștiul cu ocazia lansării candidaturii mi se pare că nenicul ăsta alunecă grav pe panta cultului personalității... pe vremea răposatului nu erau atâtea mutre de-ale lui prin orice loc.

Să vă spun cum e treaba cu ”nu i-au dat” și nici n-o să-i dea: cele mai grave și mai mari țepe la firmele de publicitate (ăia care fac bannere, afișe, fluturași) le dau partidele în campanie... și-apoi dacă ies cumva la alegeri... mai du-te tu patron de firma cu facturi de miliarde să-ți ceri banii dacă vrei să te trezești cu toate controalele vieții pe cap... iar dacă nu ies... n-au de unde să plătească.

Fudul, obscen și autosuficient, cu rânjetul superior al lui Iliescu pe chip, candidatul ăsta îmi dă impresia că ne sfidează pe toți.

p.s.Mi-au plantat și mie la poartă un ponta cât strada de lat, regret doar că nu mă pot pișa în sus până la 4 metri, dar de câte ori ajung seara acasă îi fac câte o urare... cred totuși că n-am ”pile” la ăldesus că altfel îl vedeam pe ”micul titulescu” (băăăi, pe bune?) la știrile de la ora 5 :-))))))))